De camper was liefde op het eerste gezicht voor de familie Aan de Wiel. Ze konden het eigenlijk niet afwachten tot de afleverdatum en waren dolenthousiast!   Wij wensen de familie Aan de Wiel ontzettend veel camperplezier toe, en veel geluk!
Deze prachtige Adria Coral 670 SP XL bestelde de familie Greving volledig naar wens in het najaar van 2017. Na een tijdje wachten was het dan eindelijk zover: de aflevering kon plaats vinden.  We wensen de familie Greving ontzettend veel plezier met deze prachtige ruime alkoof camper! 
De familie Hilhorst kocht bij ons de Adria Compact SL met enkele bedden, en ruilde hun iets oudere Compact met dwarsbed in.  We wensen de familie Hilhorst veel geluk met hun Compact!
Vlak voordat deze camper in het verhuurprogramma werd opgenomen, kwam de familie de Vries voor deze camper langs en tekende de overeenkomst. Wij wensen de familie de Vries mooie reizen toe! 
De familie Dik kwam voor een andere camper bij ons op het terrein; toch trok deze camper meer aandacht: door het nieuwe concept van de Coral met hun vlakke vloer en grote panoramadak. Doordat deze camper bij ons op voorraad stond, konden wij spoedig afleveren. We wensen de familie Dik ontzettend veel plezier met hun Coral! 
Met de lente voor de deur konden we deze Chausson mooi op tijd leveren. Veel plezier en geluk met deze mooie Chausson! 
Precies op tijd, voor het mooie weer losbarst, mochten wij deze Knaus afleveren aan de familie Dijkman.  Vele zonnige reizen gewenst! 
De familie Steenvoorde ruilde hun Hymer in voor een iets jongere uitvoering.  We wensen jullie veel plezier met deze mooie camper! 
De familie van der Meulen ruilde hun busje voor een groter formaat camper: de Burstner Ixeo T 726.  We wensen ze veel geluk en veilige kilometers! 
Bij ons in de showroom stond de Adria Coral met Queensbed. De perfecte camper voor familie van Duijn.  We wensen van Duijn en hun trouwe viervoeter veel geluk en mooie reizen! 
De familie Rekveld vond bij ons in de showroom deze Carthago Compactline. We wensen ze veel plezier en geluk met deze luxe uitgevoerde Carthago! 
De familie Duivenvoorden gaat hun eerste camperreizen beleven in deze nieuwe Adria Twin. De zon scheen alvast, we wensen ze vele zonnige mooie reizen toe! 
De familie Andreas heeft bij ons een camper ingeruild om wat te verjongen. We mochten de Chausson Welcome aan hun afleveren. We wensen ze veel geluk! 
Aan de familie Bril mochten we deze Adria Coral 670 SL afleveren. We wensen ze veel geluk met dit mooie model! 
Deze jong gebruikte Adria Matrix SL mochten wij afleveren aan de familie Schollema. Ze waren reeds bekend met het camperleven, en hadden al eens bij ons een camper gehuurd. Dat beviel zo goed, dat ze bij ons een camper hebben gekocht. Ondanks de kou tijdens de aflevering, wensen wij ze vele zonnige vakanties toe! Veel geluk met de camper! 
Aan de familie Hendriks hebben wij deze B├╝rstner Marano mogen afleveren. De aflevering verliep erg koud, we wensen de familie Hendriks warmere reizen toe. Veel geluk! 
De familie van der Velden was reeds bekend met het camperleven, zij verruilden hun camper voor een compactere buscamper. Ze vonden hun nieuwe aanwinst bij ons op het terrein. Veel geluk met deze buscamper! 
Op de Caravana in Leeuwarden stond deze prachtige Adria Twin 640 SLX in onze stand. De familie Wiersema vond hun nieuwe camper daarmee bij ons. De aflevering verliep wat regenachtig, hopelijk zijn de aankomende reizen wat minder nat en meer zonnig! Veel geluk met deze nieuwe camperbus! 
Deze Adria Vision mochten wij afleveren aan de familie Leegwater. Een prachtige, ruime integraal. Hopelijk staat deze garant voor mooie reizen. Veel geluk! 
De familie Ringenier heeft bij ons de Adria Compact SP gevonden. We wensen ze veel geluk met hun aanwinst! 
Wij hebben aan de familie van Maldegem deze prachtige camperbus mogen afleveren. We wensen ze vele fijne reizen toe met deze praktische Karmann Davis! Veel geluk!
De familie Stolte heeft ons gevonden op de Caravana in Leeuwaren en vond hun ideale camper is de Coral 690 SC. Veel geluk! 
De familie Korte heeft hun alkoof ingeruild voor een nieuwere en luxere Adria Matrix SP. We wensen dit gezin vele fijne reizen! 
Mevrouw Zwagerman gaat genieten van camperreizen in deze Adria Twin 600 SPT. Compact, maar toch ruim! We wensen haar ontzettend veel geluk en fijne reizen. 
De familie Thijssen hun eerste camperavonturen gaan beleven in deze Burstner Nexxo T 728 G.  We wensen jullie vele veilige kilometers! 
De familie Sluis mag hun eerste camperavonturen gaan beleven in deze LMC Liberty. Veel geluk! 
Veel geluk met deze mooie Chausson, fam. Windt! 
De familie Huitema bestelde deze Adria Coral XL. Vele fijne reizen samen! 
De familie Zomerman zet hun camperreizen voort in deze mooie Adria Coral 670 SL. Veel geluk gewenst! 
Familie Geboers heeft een nieuwe Hobby! Veel plezier! 
Veel geluk met deze prachtige Adria, familie Thijssen! 
Veel veilige kilometers gewenst! 
Vele plezierige reizen gewenst! 
Zo te zien gaan deze nieuwe eigenaren veel leuke avonturen beleven!  Veel geluk! 
Veel geluk met deze mooie Adria Coral 600 SL!
We wensen jullie vele fijne reizen in deze mooie Alkoof. 
Familie Perier vond hun geluk in deze Adria Coral 670 SL. Vele fijne reizen gewenst! 
Deze nieuwe Adria Coral 600 SL gaat op reis met de familie Oostra. Veel geluk! 
Deze mooie nieuwe Adria Twin gaat mooie reizen beleven. Veel veilige kilometers! 
Pagina 1 van 2